Ankara Çubuk'ta yapılacak 7’li Ragbi U18 Milli Takım Hazırlık Kampı devam ediyor

Ankara’da yapılacak 7’li Ragbi U18 Milli Takım Hazırlık Kampı devam ediyor. Kampa Kocaelili sporcular davet edilirken konuyla ilgili açıklama geldi.
Ankara Çubuk'ta yapılacak 7’li Ragbi U18 Milli Takım Hazırlık Kampı devam ediyor

Ülkemizde pek çok spor dalına olan ilgi devam ediyor. Çeşitli alanlarda yapılan yarışlar hız kesmeden devam ederken bu yarışlarla ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler için de açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Ankara’nın Çubuk ilçesinde yapılacak 7’li Ragbi U18 Milli Takım Hazırlık Kampına Körfez Gençlerbirliği SK’nın oyuncuları Ecrin Biçer, Tuğbanur Yavuz, Hilal Karagöz ve Ecmel Rana Çayır ile hocaları İhsan Demirtaş başantrenör olarak davet edildiği öğrenildi. Körfez Gençlerbirliği’nden konuyla ilgili açıklama geldi.

KÖRFEZLİ RAGBİCİLER MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ

Körfez Gençlerbirliği SK tarafından yapılan açıklamada, “Kulübümüz Körfez Gençlerbirliği SK her zaman olduğu gibi Ragbi U18 Milli Takımımızın oluşmasında önemli bir rol oynuyor. Her dönem milli takımlarımıza oyuncu ve antrenörlerimizi göndermekten büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz.'' denildi.

Açıklamanın devamında ''Sporcularımız Kocaeli ve Körfez ilçemizin adını milli takımda temsil ederken, milli maçlarda da ülkemizi başarıyla temsil ediyorlar.'' denilirken son olarak 21 Mayıs - 2 Haziran 2024 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan 7’li Ragbi U18 Bayan Milli Takımın hazırlık kampında kulübü temsil edeceği ifade edildi. Oyuncuların yanı sıra antrenör İhsan Demirtaş’ın da kampa başantrenör olarak davet edildiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.