Ankara'da voleybolda gençler final müsabakaları yapılacak

Ankara ve Eskişehir'de voleybolda gençler final müsabakaları gerçekleştirilecek.
Ankara'da voleybolda gençler final müsabakaları yapılacak

Voleybolda gençler final müsabakaları, final talimatı ve grupları belli oldu. Final müsabakaları, Ankara ve Eskişehir'de yapılacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu, gençler final müsabakalarının Ankara ve Eskişehir'de yapılacağını duyurdu. Voleybolda genç kızlar ve erkekler final müsabakaları, Ankara ve Eskişehir'de gerçekleştirilecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu, resmi internet sayfasında konuya ilişkin açıklama paylaştı. Yapılan açıklamaya göre genç kız finalleri 24-29 Mayıs tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek. Açıklamanın devamında yer alan bilgiye göre genç erkek finalleri ise 25-30 Mayıs tarihlerinde Eskişehir'de düzenlenecek.

Final müsabakalarına 16 takım katılacak. Katılacak 16 takım, kura çekimi sonunda 4 gruba ayrılacak. Gruplarında 1. ve 2. sırayı alan takımlar, elemeli final bölümünde mücadele etmeye hak kazanmış olacak. Final müsabakalarında kızların ve erkeklerin kaç doğumlu olduğu önem taşıyor. Müsabakalara kızlarda 2005 ve daha yukarı doğumlu sporcular katılabilecek. Müsabakalara katılacak erkeklerde ise 2004 ve daha yukarı doğumlu sporcular final müsabakalarına katılım gösterebilecek.

2024-05-22-12-37-21.png

Açıklamaya göre 2023- 2024 sezonu vizesini yaptırmayan ve antrenörü olmayan takımlar sahada yer alamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.