ABB KPSS Genel Tekrar Kampı'na nasıl başvuru yapılır, ne zaman başlayacak?

Kamu kurumlarında istihdam edilmek isteyenlerin katılım sağladığı KPSS, temmuz ayında gerçekleşecek. KPSS için geri sayım başlarken ABB, Genel Tekrar Kampı düzenleyeceğini duyurdu. Bu çerçevede adaylar da başvuruların ne zaman başladığını merak etti.
ABB KPSS Genel Tekrar Kampı'na nasıl başvuru yapılır, ne zaman başlayacak?

Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılım sağlıyor. KPSS'ye katılacak olan adaylar için başvurular sona ererken sınav takvimi de belli olmuştu. Temmuz ayında start verecek olan KPSS oturumları için geri sayım başlarken Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) bir son dakika açıklaması geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte KPSS'ye hazırlanan adaylar için KPSS Genel Tekrar Kampı düzenleyeceğini ifade etti. ABB tarafından yapılan açıklamada ''Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girecek öğrenciler için düzenlediği 'KPSS Genel Tekrar Kampı' başlıyor.'' ifadelerine yer verildi. Ankara'da yapılacak olan KPSS Genel Tekrar Kampı ile ilgili detaylar merak edilirken okurlarımız için ''ABB KPSS Genel Tekrar Kampı'na nasıl başvuru yapılır, ne zaman başlayacak?'' sorularının yanıtlarını derledik.

ABB KPSS GENEL TEKRAR KAMPI'NA NASIL BAŞVURU YAPILIR, NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla sosyal yardım alan ailelerin çocuklarının sınav ücretlerini karşılayan ABB, geçtiğimiz gün adaylara nakit desteği sağlamıştı.

abb-kpss-genel-tekrar-kampina-nasil-basvuru-yapilir-ne-zaman-baslayaca.webp

Ankara Büyükşehir Belediyesi yaptığı ödemelerin ardından bu kez Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girecek adalar için harekete geçti. ABB, Benim Hocam Yayıncılık ile yaptığı iş birliği kapsamında 10 gün sürecek “KPSS Genel Tekrar Kampı”na başlayacaklarını duyurdu. Benim Hocam Yayıncılık ile yapılan KPSS Genel Tekrar Kampı;

25 - 30 Mayıs Genel Yetenek - Genel Kültür

31 Mayıs - 5 Haziran Eğitim Bilimleri şeklinde düzenlenecek.

abb-kpss.jpg

Kamp Atatürk Spor Salonu ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. Eğitim kampı, her gün 09.00 ile 18.00 saatleri arasında yapılacak. Kampa isteyen her aday katılım sağlayabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.