ABB'den 3226 KPSS adayına yol ve yemek desteği

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yıllar öncesinde başlattığı KPSS desteğini bu yıl da sürdürüyor. 3 bin 226 KPSS adayına yol ve yemek desteğini KPSS desteği ile birlikte hesaplara yatırdı.
ABB'den 3226 KPSS adayına yol ve yemek desteği

Başkent Ankara'da öğrenci dostu uygulamaların devam edeceğini belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), yeni desteklerini kamuoyunun bilgisine sunuyor. Ankara'da yaşayan ve ekonomik olarak desteğe ihtiyacı olan vatandaşlar için sosyal destek ödemeleri yapan ABB, yeni destek açıklaması ile gündeme geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal destek alan vatandaşlar için sınav desteği sağlamaya devam ediyor. Ankara'da sosyal destek alan vatandaşların Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) başvuru ücretini karşılayacaklarını açıklayan ABB Başkanı Yavaş, 2022 yılından bu yana söz konusu uygulamayı devam ettiriyor.

ANKARA'DA KPSS ADAYLARININ BAŞVURU ÜCRETLERİNE DESTEK

ABB Başkanı Yavaş, desteği başlattığı yıllarda KPSS’ye girecek sosyal yardım alan vatandaşların sınav harcını ödeyeceklerini duyururken “Zorlu ekonomik koşullar, hiçbir gencimizi gelecek hayallerinden mahrum etmesin. Daima yanınızdayım” açıklamasına yer vermişti.

ankara-buyuksehir-belediyesi-ihtiyac-sahibi-olup-sinav-ucretlerini-karsilayamayacak-durumda-olan-3226-adayin-kpss-ucretini-yol-ve-yemek-destegiyle-birlikte-odedi.jpg

2024 yılında da bu ödemeyi yaptıklarını duyuran ABB Başkanı Yavaş, bunun yanına yol ve yemek ücretlerini de ekledi. Sosyal yardımları ile Ankaralılara destek olan Ankara Büyükşehir Belediyesi bu kez 3 bin 226 KPSS adayına yol ve yemek desteği ödemesi yaptı.

ABB, ihtiyaç sahibi olup sınav ücretlerini karşılayamayacak durumda olan 3 bin 226 adayın KPSS ücretini yol ve yemek desteğiyle birlikte hesaplarına yatırırken bu destek de sosyal medyada gündem oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.