ABB'nin desteğiyle KPSS Genel Tekrar Kampı başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), gerçekleştirdiği etkinlikleriyle öğrencilere çeşitli fırsatlar sunmaya devam ediyor. Başkentte geçen yıl da düzenlenen KPSS kampı başlıyor.
ABB'nin desteğiyle KPSS Genel Tekrar Kampı başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), eğitim alanındaki çalışmalarıyla gençlere ve ailelerine destek olan projeler gerçekleştiriyor. ABB hesabından öğrencileri sevindirecek yeni bir proje duyuruldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi, 10 gün sürecek “KPSS Genel Tekrar” kampı düzenliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek öğrenciler için yaptığı çalışma ile büyük beğeni topladı. Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması adına gerçekleşecek olan “KPSS Genel Tekrar” kampı, Benim Hocam Yayıncılık ile iş birliği içinde yapılacak.

beysehir-devlet-hastanesi-bashekimi-uzm-dr-sitki-kucukbuzcu-2024-05-22t170057-947.jpg

ATATÜRK SPOR SALONU VE SERGİ SARAYI’NDA GERÇEKLEŞECEK

Benim Hocam Yayıncılık ile yapılan ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan KPSS Genel Tekrar Kampı'na ülkenin her yanından öğrencinin katılması bekleniyor. Kamp, 25-30 Mayıs Genel Yetenek- Genel Kültür, 31 Mayıs- 5 Haziran Eğitim Bilimleri şeklinde düzenlenecek. Atatürk Spor Salonu ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek olan KPSS Genel Tekrar Kampı, her gün 09.00- 18.00 saatleri arasında yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, X hesabından "Benim Hocam Yayıncılık iş birliğiyle Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayında “KPSS Genel Tekrar Kampı'mız başlıyor" ifadelerini kullanarak konuya ilişkin paylaşımda bulundu.

2024-05-22-16-56-49.png

Benim Hocam Yayıncılık ile ABB iş birliğindeki bu kamp, geçen yıl oldukça ilgi görmüştü ve katılım fazla olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.