Ankara Çubuk'ta öğrencilerin şiir dinletisine Belediye Başkanı Demirbaş katıldı

Başkent Ankara'daki okullarda birbirinden farklı pek çok etkinliğe ev sahipliği yapılıyor. Ankara'daki etkinliklere yoğun katılım sağlanırken son olarak Çubuk ilçesindeki bir okulda öğrencilerin şiir dinletisi programına imza attığı öğrenildi.
Ankara Çubuk'ta öğrencilerin şiir dinletisine Belediye Başkanı Demirbaş katıldı

Başkent Ankara'da yapılan etkinliklerle ilgili ayrıntılar basına konu olmaya devam ediyor. Ankara'daki etkinliklere her geçen gün bir yenisi eklenirken bu kez Çubuk ilçesinde öğrencilerin şiir dinletisi etkinliğine ilişkin bilgiler paylaşıldı.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde bulunan bir okulda öğrenciler tarafından yapılan şiir dinletisi programına aileler yoğun katılım sağladı. Şiir dinletisine Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş da katılım sağladı. Başkan Demirbaş, şiir dinletisi için öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti.

ÇUBUKLU ÖĞRENCİLERDEN ŞİİR DİNLETİSİ

Ankara'nın Çubuk ilçesinde bulunan Süleyman Şah Ortaokulu öğrencileri tarafından şiir dinletisi gerçekleştirildi. Süleyman Şah Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen dinletide öğrenciler, birçok şairin şiirlerini seslendirdi.

ankara-cubukta-ogrencilerin-siir-dinletisine-belediye-baskani-demirbas-katildi.webp

Duygusal anların yaşandığı etkinlikte, müzikler eşliğinde sunulan şiir dinletisinin ardından öğrenciler mini konser verdi. Okul müdürü Selim Şahin, okullarında eğitim ve öğretimin yanında birçok sosyal etkinlik düzenlediklerini belirtti ve okullarında oluşturdukları grupların il genelinde konserler verdiklerini aktardı.

Okul Müdürü Şahin, "Elde ettiğimiz başarılar ve sosyal etkinlikler nedeniyle ilçemizin her yerinden yoğun bir öğrenci talebi almaktayız. Bu başarılar bizi mutlu etmektedir." şeklinde konuştu. Okulda bu tarz etkinliklerin devam edeceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.