Ankara Etimesgut Aile Yaşam Merkezi Kurban Bayramı'ndan sonra hizmete başlıyor

Ankara'da bulunan Etimesgut Aile Yaşam Merkezi (AYM), Kurban Bayramı'ndan sonra hizmet vermeye başlayacak.
Ankara Etimesgut Aile Yaşam Merkezi Kurban Bayramı'ndan sonra hizmete başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından açılan Etimesgut Aile Yaşam Merkezi (AYM), yakında hizmet vermeye başlayacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından vatandaşların istekleri üzerine açılan Etimesgut Aile Yaşam Merkezi, Atayurt Mahallesi’nde bayram sonrası vatandaşlarla buluşacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) Etimesgut ilçesi Yapracık mevkiinde yapımını tamamladığı Etimesgut Aile Yaşam Merkezi (AYM), hizmet vermeye hazırlanıyor.

aw210051-02.jpg

ETİMESGUT AİLE YAŞAM MERKEZİ İÇERİSİNDE NELER VAR?

Etimesgut Aile Yaşam Merkezi içerisinde kreş, kafeterya, havuz,, buhar odası, sauna, sanat atölyesi, çocuk oyun alanı, kadınlar lokali, fitness, pilates salonu, etüt sınıfları, soru çözüm sınıfları ve kütüphane yer alıyor. Aile Yaşam Merkezi'nde eğitim, kültür, sanat ve spor branşlarında çeşitli faaliyet, etkinlik ve aktiviteler gerçekleştirilecek. Üç katlı Etimesgut Aile Yaşam Merkezi, bayram sonrası üye alımlarının başlamasıyla birlikte hizmet vermeye başlayacak.

aw210051-05.jpg

Kısa bir süre içerisinde öğrenci kabullerine ve hizmetlerine başlayacaklarını söyleyen Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Doç. Dr. Serkan Yorgancılar, konu hakkında bilgilendirdi. Doç. Dr. Serkan Yorgancılar, “LGS-YKS kurslarından İngilizce kurslarına kadar bütün alanlarda tüm öğrencilere hafta sonları da dahil olmak üzere merkezimiz açık olacak" dedi. Halk Ekmek büfesinin de girişte yer alacağını anlatan Yorgancılar, yakında hizmette olacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.