Ankara Mamak'ta sokakta yılan görüldü

Ankara'nın Mamak ilçesinde sokakta bir yılan görüldü. Yılanı gören vatandaşlar büyük panik yaşadı.
Ankara Mamak'ta sokakta yılan görüldü

Ankara’nın Mamak ilçesinde korku dolu anlar yaşandı. Mamak Şahintepe'de sokakta 2 metreye yakın yılan görülmesi vatandaşları şaşırttı.

Ankara'nın Mamak ilçesinde sokakta yılan görüldü. Yılan gören mahalleli, korku içinde ekiplere sokakta yılan görüldüğünü ihbar etti. Şahintepe'de yaşanan bir olay nedeniyle vatandaşlar panik oldu. Mahallede bir yılan görülmesi üzerine hareketli dakikalar yaşandı. Şahintepe’de meydana gelen olayda sokakta görülen yılan, mahalle sakinleri arasında paniğe neden oldu.

Mahalledeki vatandaşlar, yılan görünce telaş oldu ve itfaiye ekiplerini arayarak yaşananları anlattı. İtfaiye ekipleri kısa süre sonra Şahintepe'de yılanın olduğu yere ulaştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle mahalleliyi korkutan yaklaşık 2 metre olan yılan yakalandı. İtfaiye ekipleri, yılanı sokaktan uzaklaştırdıktan sonra hayvanı doğal yaşam alanına götürdü. Mahallede yaşanan olay, mahallide "yılan yine gelirse" endişesi yarattı.

yilanmedyabar-1592398217.jpg

YILAN KORKUSU (OFİDİYOFOBİ) NEDİR?

Ofidiyofobi bir diğer adıyla yılan korkusu, birçok insanın en büyük korkusu olabilir. Yılan korkusunun evrim kökenli olduğu düşünülüyor. Bazı insanların neden yılandan korktuğu ise merak ediliyor. Yılan korkusunun olmasının sebebi, tehlikeli durumlar yaşamamak istenmesi ve zehirlenmekten korkmak olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.