Ankara Ostim Teknik Üniversitesi Rektöründen Seymen oyunu

Ankara Ostim Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek ve beraberindekiler, Ankara Konağı Başkent Salonu'nda gerçekleşen Seymen Çalışmasına konuk oldu.
Ankara Ostim Teknik Üniversitesi Rektöründen Seymen oyunu

Ankara Ostim Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek, Ankara Konağı Başkent Salonu'nda gerçekleşen Seymen oyunlarına katıldı.

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka yönetiminde Ankara Konağı Başkent Salonu'nda Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Haftalık Seymen Çalışması gerçekleştirildi. Seymen çalışmalarına Ostim Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek ve beraberindekiler, katılım gösterdi. Genel Başkan Dr. Metin Özaslan'ın da yer aldığı çalışmada, Murat Yülek, Seymen oyunlarına eşlik etti.

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka, Ostim Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek'in Seymen çalışmasına katılımlarından dolayı memnun olduklarını ifade etti.

1836d822-3950-4c7e-ab51-d0f2c198b91e.jpg

HÜDAYDA OYUNU OYNANDI

Saka, Murat Yülek'in çalışmalarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek, "Ankara Kulübü Çankaya Şube olarak OSTİM Teknik Üniversitesi'nde Sayın Rektörümüzün de aralarında bulunduğu öğrenci ve öğretim üyelerinden oluşan bir gruba Seymen eğitimi veriyoruz. Sayın Rektörümüz Seymenliğe oldukça ilgili. Ankara Kulübümüze ziyaretleri ve çalışmamıza katılarak bizleri onurlandırdığı için kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek, Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka yönetiminde üniversitelerinde Seymen eğitimi almaya devam ettiklerini söyledi. Daha sonra da Prof. Dr. Murat Yülek ve Dr. Metin Özaslan hüdayda oyunu oynadı. Keyifli geçen dakikalar, cep telefonuyla kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.