Ankara'da kural tanımaz sürücü kırmızı ışığı yok sayarak kaldırımdan ilerledi

Ankara Gölbaşı'nda bir sürücü, trafik kurallarına aldırış etmeden kırmızı ışığı görmezden geldi. Kural tanımayan sürücü, aracıyla kaldırımdan ilerledi.
Ankara'da kural tanımaz sürücü kırmızı ışığı yok sayarak kaldırımdan ilerledi

Trafikte kurallara uymak hayat kurtarıyor. Bazı sürücüler hem kendi hayatlarını hem de başkalarının hayatlarını tehlikeye atabiliyor. Ankara Gölbaşı'nda trafikte yaşanan olay, vatandaşları kızdırdı.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde trafik kuralına uymayan sürücü, kırmızı ışık yandığında beklemek istemedi. Kırmızı ışıkta beklemesi gereken sürücü, aracıyla kaldırımdan ilerledi. Gölbaşı istikametinden merkez istikametine seyir halinde olan aracın, trafik kurallarını hiçe sayarak kaldırıma çıkması ise çevredeki vatandaşların dikkatini çekti.

kirmizi-isik-cezasi.jpg

DİĞER VATANDAŞLARI DA TEHLİKEYE ATTI

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yaşanan olayda, kırmızı ışıkta bekleyen diğer araçları dikkate almayan sürücü, aracını kaldırımdan ilerleterek diğer araçların önüne geçti. Diğer araçtaki vatandaşlar ise yapılan davranış karşısında sinirlendi. Trafik lambalarının yeşile dönmesiyle birlikte kaldırıma aracıyla çıkan sürücü yola geri döndü ve seyahatine devam etti. Olayın yaşandığı yerde bulunan vatandaşları davranışıyla tehlikeye atan sürücünün kaldırıma çıktığı anlar, başka bir sürücü tarafından cep telefonuyla kayıt altına alındı.

Trafik kurallarına uymak yaşama bağlar. Kaldırımdan araç ile gidilmez, araç ile kaldırımdan gidilirse yayaların yürüme yolu engellenir. Kurallara uyulmaması halinde yaralanmalar ve ölümcül kazalar yaşanır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.