Ankaralılar paranızı orada burada harcamayın! En ucuzu evinizin dibinde

Artan maliyetler neticesinde birbiri ardına gelen zamlar vatandaşların bütçe dengesini alt üst etmeye devam ediyor. Ankara'da cebini düşünün milyonlarca vatandaş da ucuz alışveriş için araştırmalarını sürdürürken en hesaplı alışverişi yapmak istiyor.
Ankaralılar paranızı orada burada harcamayın! En ucuzu evinizin dibinde

Özel Haber - Ülkemizde maliyet artışları gerekçe gösterilerek pek çok kalemde zam kararı alınıyor. Zam haberleri birbiri ardına gelirken gıda fiyatlarındaki artışlar da vatandaşların mutfak bütçelerini etkilemeye devam ediyor. Gıda, temizlik ve hijyen gibi giderleri için ayırdıkları bütçeyi haftalık olarak güncellemek zorunda kalan vatandalar uygun fiyatlı alışveriş için araştırmalarına devam ediyor.

Marketlerin kampanyaları yakından takip edilirken sürekli olarak indirimlerden yararlanamayanlar ya da indirim takibini yapmakta zorlananlar da farklı bir alternatif arıyor. Bu çerçevede vatandaşların alternatifi de semt pazarları olarak karşımıza çıkıyor.

ankaralilar-paranizi-orada-burada-harcamayin-en-ucuzu-evinizin-dibinde.webp

Ankara'da sayısız semt pazarı bulunurken uygun fiyatlı alışveriş bir seçeneği olan semt pazarları, Ankara'nın pek çok ilçesinde kuruluyor.

ANKARA'NIN SEMT PAZARLARI UYGUN FİYATLI ALIŞVERİŞ SEÇENEĞİ SUNUYOR

Peş peşe gelen zamların ardından fiyat etiketleri sürekli olarak değişirken halk pazarları vatandaş için bir alternatif sundu. Ankara'da belediyelerin pazar yerlerinde kurulan semt pazarları da fiyatları ile vatandaşın uğrak noktası olmaya devam ederken Ankaralılar bu pazarların nerelerde olduğunu sorgulamaya başladı.

ankaralilar-paranizi-orada-burada-harcamayin-en-ucuzu-evinizin-dibinde.jpeg

Evinize en yakın halk pazarını öğrenmek için bağlı bulunduğunuz belediyenin resmi internet sitesi üzerindeki 'pazar yerleri' sekmesine tıklayarak en yakın pazarı öğrenebilirsiniz.

Özel Haber - Azra KOÇAK (Alınamaz, çalınamaz, kopyalanamaz)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.