Başvurusu 3 Haziran'da başlayacak! TOKİ'den Ankara'da 9.110 TL taksitle 2+1 11.364 TL taksitle 3+1 daire

TOKİ Ankara 2024 başvuruları başlıyor. Ankara'da satışa sunulan TOKİ evleri fiyatları ve duyuru detay başvuru tarihleri belli oldu...
Başvurusu 3 Haziran'da başlayacak! TOKİ'den Ankara'da 9.110 TL taksitle 2+1 11.364 TL taksitle 3+1 daire

Başvurusu 3 Haziran'da başlayacak! TOKİ'den Ankara'da 9.110 TL taksitle 2+1 11.364 TL taksitle 3+1 daire - 6 Şubat depremleri sonrası en yoğun göç alan şehirlerin başında yer alan Ankara'da ne yazık ki hem satılık hem de kiralık konut fiyatlarında anormal bir yükseliş yaşanmıştı.

Boş ev bulmak her geçen gün zorlaşırken Ankaralılar ev sahibi olmak için umutlarını TOKİ projelerine bağlamıştı. 2022 senesinde başvurusu alınan 100 bin sosyal konut projesinde çalışmalar devam ederken 2024 yılı projeleri için ise ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ankara için yeni müjde geldi.

TOKİ'DEN ANKARA'DA YENİ ALT VE ORTA GELİR GRUBU KONUT PROJELERİ!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yayımlanan yeni ilanlar kapsamında satışa çıkacak projeler belli oldu. Bu projelerden biri de Ankara'da yer aldı. TOKİ Ankara Beypazarı 2. etap konut projesi kapsamında üretilecek olan 113 adet 2+1 ve 3+1 daire satışa sunuluyor. TOKİ Ankara başvurusu 2 Haziran 2024 tarihi itibari ile başlayacak ve 14 Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek.

toki-ankara-tarihi.jpg

TOKİ Ankara başvuruları Ziraat Bankası Beypazarı şubesi üzerinden yapılabileceği gibi aynı zamanda e-Devlet üzerinden de yapılabilecek. Başvuru yapan kişiler arasında hak sahipleri ise 26 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan kura çekimi ile belirlenecek.

toki-ankara-fiyati.jpg

TOKİ ANKARA KONUT FİYATLARI! 2+1 VE 3+1 ALT / ORTA GELİR GRUBU EV FİYATI KAÇ TL?

TOKİ'nin satışa sunmuş olduğu evler için belirlenen en düşük konut fiyatı 1 milyon 457 bin TL olarak açıklanırken en düşük konut peşinatı 2+1 alt gelir grubu evler için 9 bin 110 TL ve 3+1 orta gelir grubu evler için ise 11 bin 364 TL olarak belirlendi. Ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler başvuru yaparak 120 ay taksitle satılacak olan konutlar için kuraya katılmaya hak kazanacaklar.

TOKİ ANKARA KONUT PROJESİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER, KİMLER TOKİ'DEN EV SATIN ALABİLİR?

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen kişiler için aranılan belirli başvuru şartları olup bunlar arasında en önemlisi ilk kez ev sahibi olma şartıdır. Kendi, eşi ya da velayeti altındaki çocuğuna ait tapusu olan kişiler TOKİ projesine başvuru yapamaz. Yine 18 yaş üstü TC vatandaşı olma şartı bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum