Sincan Belediyesi tarafından açılan Sincan Park'a ziyaretçi akını

Ankara'daki belediyeler görevlerini yürüttükleri ilçelere yeni yatırımlar kazandırmaya devan ediyor. Sincan Belediyesi de prestij projesi olarak adlandırdığı Sincan Park'ın açılışını yapmasının ardından alana ziyaretçi akını yaşandığını bildirdi.
Sincan Belediyesi tarafından açılan Sincan Park'a ziyaretçi akını

Başkent Ankara'nın ilçelerine kazandırılan yatırımlar vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Ankara'daki belediyeler pek çok yeni projeye imza atarken bu projeler her geçen gün daha da ilgi görüyor. Son olarak Sincan Belediyesi tarafından atıl bir alanın dönüştürülmesi ile ilçeye kazandırılan Sincan Park da ziyarete açıldı.

Ankara'nın Sincan ilçesi Yenikent semtinde açılan ve Sincan Belediyesinin prestij projesi olarak adlandırılan Sincan Park, açıldığı hafta ziyaretçi akınına uğradı.

SİNCAN PARK'I HAFTA SONU 500 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Sincan Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Sincan Park, hafta sonu düzenlenen Manga konseri ve etkinliklerle açılışını yaparak kapılarını ziyarete açtı. 300 bin metrekarelik alanda törenle kapılarını ziyaretçilere açan Sincan Park'ın 18 - 19 Mayıs’ta 500 bin kişiyi misafir ettiği açıklandı. Vatandaşlar Sincan Park’ta iki gün boyunca doyasıya eğlenirken, Manga grubunun konseri de beğeni topladı.

aw209823-03.jpg

Voleybol, basketbol sahaları, yürüyüş yolları ile beğeni toplayan Sincan Park’ta ziyaretçilere 2 gün boyunca ücretsiz ikramlar sunuldu. Vatandaşlar, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a da gerçekleştirdiği eser dolayısıyla teşekkür etti.

aw209823-01.jpg

Akıllı aydınlatma ve sulama sistemleriyle donatılan Sincan Park, çocuklara yönelik oyun parkıyla da dikkatleri üzerine çekerken şişme oyun parkının kurulduğu alanda çocuklar, palyaçolar, animasyon gösterileri, yarışmalar ve oyunlarla eğlenceli anlar yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.