TÜBİTAK Ankara’da 39 bin TL maaşla KPSS’siz kadrolu personel alıyor!

TÜBİTAK, İŞKUR üzerinden yayımladığı son personel alım duyurusunda Ankara'da yüksek maaşla personel alacağını duyurdu. Başvuruların devam ettiği Ankara TÜBİTAK personel alımında KPSS şartının aranmayacağı öğrenildi.
TÜBİTAK Ankara’da 39 bin TL maaşla KPSS’siz kadrolu personel alıyor!

İŞKUR Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanı üzerinden yayımlanan son ilana göre TÜBİTAK bünyesine kadrolu olarak personel alımı yapacak. Yayımlanan ilanda toplamda 27 kişinin işe alınacağı ifade edildi. 14 Mayıs tarihinde başlayan başvurular 23 Mayıs tarihinde devam edecek.

Yapılacak personel alımında adayların başvurularını kariyer.tubitak.gov.tr adresi üzerinden yapacağı ifade edildi. Deneyim süresinin aranacağı ancak KPSS puan şartının olmayacağı personel alımında detaylar belli oldu.

BAŞVURU BİLGİLERİ

İŞKUR üzerinden yayımlanan Ankara TÜBİTAK personel alımında son başvurular 23 Mayıs tarihine kadar alınacak. Kadrolu olarak yapılacak personel alımında alım yapılacak mesleğin “Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı / Uzmanı ve üzeri” olacağı duyuruldu. Başvurusu onaylanan adaylara mülakatın yeri ve tarihinin daha sonra açıklanacağı ifade edildi.

TÜBİTAK PERSONEL ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

TÜBİTAK personel alımında başvuru şartları belli oldu. Adayların alım yapılacak her meslek için belirtilen şartlara sahip olması gerektiği ifade edildi. Bütün alımlarda yabancı dil şartının olduğu görülürken, görev yapılacak ilin sadece Ankara olacağı açıklandı. Yayımlanan ilanların 3 tanesi için deneyim şartının aranmayacağı diğer ilanlarda ise mesleğin türüne göre 3 – 5 yıl arasında deneyim şartının aranacağı açıklandı.

TÜBİTAK bünyesine görev yapmak üzere yapılacak personel istihdamında mezun olunması gereken bölümlerin listesi şu şekilde sıralandı:

tubitak.png

ORTALAMA MAAŞ 39 BİN TL

Yayımlanan personel alımında TÜBİTAK maaş hakkında bilgi vermese de Kariyer platformları üzerinde “Bilimsel Proje Uzmanı” maaşlarının en az 31.200 TL, ortalama olarak 39 bin TL ve en yüksek 53.100 TL olarak verildiği görüldü.

ekran-goruntusu-2024-05-22-103205.png

Maaş miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiyi TÜBİTAK’tan alabilirsiniz. Son başvurular 23 Mayıs tarihinde alınacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.