2024 KPSS geç başvuru tarihi ne zaman, ücreti ne kadar?

Devlet kurumlarında istihdam edilmek isteyenler KPSS puanı almak üzere sınava başvuru yaptı. 2024 yılı KPSS geç başvuru tarihi ve ücreti merak edilirken detaylar da ÖSYM'nin takvimi ile belli oldu.
2024 KPSS geç başvuru tarihi ne zaman, ücreti ne kadar?

Ölçe, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Kamu Personeli Seçme Sınavı'nı (KPSS) uygulayacağı tarihleri duyurmuştu. KPSS'ye katılacak olan adaylar için 2024 yılı başvuru süreci sona ererken KPSS'nin geç başvuru tarihi ve ücreti merak konusu oldu.

KPSS oturumlarında Lisans başvuruları tamamlanırken başvuru tarihini kaçıran ve ücretini ödeyemeyenler ise ''2024 KPSS geç başvuru tarihi ne zaman, ücreti ne kadar?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

2024 KPSS GEÇ BAŞVURU NE ZAMAN, ÜCRETİ NE KADAR?

Kamu kurumlarında istihdam edilmek isteyen adaylar, KPSS geç başvuru tarihini araştırmaya başladı. KPSS geç başvuru ücreti de merak edilenler arasında yer alırken KPSS lisans geç başvuru tarihi belli oldu. KPSS Lisans geç başvuru işlemleri 22 - 23 Mayıs 2024 tarihlerinde alınacak.

2024-kpss-gec-basvuru-tarihi-ne-zaman-ucreti-ne-kadar.png

KPSS geç başvuru ücretleri de bu tarihlerde yatırılması gerekecek. KPSS Lisans başvuru ücreti lisans sınavında her oturum için 350 TL, KPSS Alan Bilgisi sınavında her oturum için 235 TL, KPSS ÖABT sınavı için de 350 TL olarak ödeme yapılırken geç başvurularda bu ücretlere yüzde 50 oranında artış yapılıyor. Buna göre

  • KPSS Lisans geç başvuru ücreti 525 TL
  • KPSS Alan Bilgisi geç başvuru ücreti 352,5 TL
  • KPSS ÖABT geç başvuru ücreti 525 TL olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.