Ankara Çankaya'da hırsızlar kameraya baka baka manavı soydular

Ankara Çankaya'da bulunan bir manav dükkanı hırsızlar tarafından soyuldu. Hırsızların güvenlik kamerasına baka baka meyve ve sebzeleri poşetlere doldurarak çalmaları ve rahat tavırları pest dedirtti.
Ankara Çankaya'da hırsızlar kameraya baka baka manavı soydular

ANKARA (İHA) - Ne yazık ki Ankara'da son dönemde hırsızlık vakalarında artış yaşanırken bu olaylardan biri de Çankaya'da yaşandı. Çankaya'da yer alan bir manav dükkanına hırsızlar girdi.

Manav dükkanında yer alan güvenlik kameralarını fark eden hırsızlar, kameralara aldırış etmeden dükkandaki tezgahta yer alan sebze ve meyveleri poşetlere doldurmaya devam etti. İşyerinde yaşanan hırsızlığı fark eden manav sahibi kamera görüntülerini izlediği anda hırsızların rahat tavırları nedeniyle şok yaşadı.

ANKARA ÇANKAYA'DA PİŞKİN HIRSIZLAR AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI!

Ankara Çankaya'da bulunan manavda yaşanan hırsızlığın kamera görüntüleri izleyenleri pes dedirtti. Manav olarak hizmet veren dükkana giren hırsızlar güvenlik kameralarını fark etmelerine rağmen dükkandan çıkmayarak hırsızlık yapmaya devam ettiler.

Sabah dükkanını açan manav sahibi dükkanda hırsızlık yapıldığını görünce büyük bir şoka uğrayarak güvenlik kameralarını izledi. Çankaya'nın Hoşdere Caddesi üzerinde bulunan manav dükkanına giren hırsızların rahat tavırları güvenlik kameralarına yansıdı.

Hırsızların güvenlik kameralarıa yansıyan görüntülerde kameraya bakarak meyve ve sebzeleri poşetlere doldurdukları anlar pes artık dedirtti. Güvenlik kamerasını izleyen manav sahibi büyük şok yaşarken hırsızların adeta alışveriş yapar gibi rahat tavırlarla sebzeleri ve meyveleri paketledikleri belirterek hırsızların en kısa sürede bulunmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.