Ankara'da EGO otobüsünde şoförle yolcu arasında bıçaklı kavga!

Ankara Yenimahalle İstanbul Yolu üzerinde seyir halinde olan EGO otobüsünde yolcu ile şoför arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.
Ankara'da EGO otobüsünde şoförle yolcu arasında bıçaklı kavga!

ANKARA (İHA) - Ankara'da seyir halinde olan EGO otobüsünde henüz belirlenemeyen bir nedenle şoför ile yolcu arasında gerginlik yaşandı. Bir anda alevlenen tartışma büyüyerek kavgaya dönüşürken yolcunun şoföre bıçak çekmesi büyük panik ve korku yaşanmasına neden oldu.

EGO OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI KAVGA KORKU DOLU ANLAR YAŞATTI!

540 numaralı hattı hizmet veren EGO otobüsünde Yenimahalle İstanbul Yolu üzerinde yaşanan kavga anbean yolcuların cep telefonu kameralarına yansıdı. Otobüs şoförü ile yolcu arasında başlayan tartışma bir anda büyüyerek kavgaya dönüştü.

Kavga esnasında bir yolcunun otobüs şoförüne hakaretler etmesinin ardından bıçak çekmesi ile diğer yolcular büyük panik ve korku yaşadı. Yaşanan kavgaya diğer yolcularda müdahil olurken şoföre bıçak çıkan yolcu zorda olsa otobüsten aşağıya indirildi. Yolcunun aşağıya indirilirken hakaretlerine devam etmesi ve otobüsün camlarını yumruklaması diğer yolcuların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Kavganın büyümesi üzerine diğer yolcular güvenlik güçlerine ihbarda bulundu. Kavga ihbarını alan güvenlik güçleri olay yerine intikal ederken yaşanan kavga hakkında soruşturma başlatıdı. Kavgaya karışan tarafların ifadelerine başvurulurken cep telefonu kameralarına yansıyan görüntüler de inceleme altına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.