Ankara'da kasksız motosiklet sürücüsü trafikte zikzaklar attı!

Ankara Bulvarı üzerinde ilerleyen trafikte zikzaklar atarak ilerleyen motosiklet sürücüsü yürekleri ağızlara getirdi. Kasksız olan sürücü hem kendi canını hem de diğer araç sürücülerinin canını tehlikeye attı.
Ankara'da kasksız motosiklet sürücüsü trafikte zikzaklar attı!

ANKARA (İHA) - Son dönemde artan trafik kazalarına karşı güvenlik güçleri denetimlerini arttırırken ne yazık ki yapılan tüm uyarılara rağmen sürücülerin kural tanımazlıkları sürüyor. Bunun son örneklerinden biri de Ankara Bulvarı üzerinde yaşandı.

Ankara Bulvarı üzerinde yaşanan yoğunluğa rağmen büyük bir hızla ilerleyen motosikletli sürücü araçlar arasında büyük bir hızla zikzaklar atarak ilerledi. Son derece süratli giden ve sürekli olarak zikzaklar atarak hem diğer araç sürücülerinin hem de kendi hayatını hiçe sanan motosiklet sürücüsü kameralara yansıdı.

ZİKZAKLAR ATAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ TEHLİKE SAÇTI!

Ankara'da kasksız motosiklet sürücüsü, araçlar arasında zikzak çizerek trafiği tehlikeye attı. Ankara Bulvarı'nda meydana gelen olayda, trafik kurallarına aykırı bir şekilde kask takmadan yoluna devam eden motosiklet sürücüsü akan trafikte hem kendisini hem de diğer sürücüleri tehlikeye atarak paniğe neden oldu.

Diğer sürücülerin cep telefonu kameralarına ve araç kameralarına yansıyan motosiklet sürücüsü tepki çekerken kasksız olarak trafiğe çıkan sürücü hem kendi canını hem de o esnada yolda seyir halinde olan diğer araç sürücülerinin canını hiçe saydı. Kemara görüntülerinden motosiklet sürücüsünün kimliğinin tespit edilmesine yönelik çalışmalar başladı...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.