Van'da 21. Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği

Van'da 21. Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği devam ediyor. Van'da gerçekleştirilen şenliğe bu yıl yoğun katılım oldu.
Van'da 21. Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği

Van Devlet Tiyatrosunun ev sahipliği yaptığı 21. Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği'ne çok sayıda çocuk ve vatandaş katıldı. Devam eden etkinlikte çeşitli aktiviteler gerçekleştiriliyor.

21. Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği, Van'da Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından düzenlendi. Şenlik kapsamında Van'a birçok ilden sanatçılar geldi. Kente gelen sanatçılar ile öğrenciler, eğlence dolu oyunlarını sahneliyor.

Van'a gelen isimlerden biri de Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı oldu. Tiyatro şenliği için Van'a gelen Karadağlı, Van Devlet Tiyatrosu Müdürü Ferdi Erkmen'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

beysehir-devlet-hastanesi-bashekimi-uzm-dr-sitki-kucukbuzcu-2024-05-22t174822-766.jpg

"VAN DEVLET TİYATROSU BU SEZONU ÇOK İYİ GEÇİRDİ"

Karadağlı, Van'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği'nin bu yıl 21'incisinin düzenlendiğini ifade etti.

Van Devlet Tiyatrosu'nun bu sezonu iyi geçirdiğini söyleyen Tamer Karadağlı, "Van'ı çok seviyorum. Şenliğimiz inanılmaz bir renklilikle geçiyor. Özellikle bu sene daha çok izleyici ve katılım sağlamış durumdayız. Van Devlet Tiyatrosu bu sezonu çok iyi geçirdi. Normalde 50-60 bin seyirci bandında giderken bu sene 90 binlerde. Yüzde 108 doluluk oranıyla devam ediyor. Çok mutluyuz" diye konuştu.

21. Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği'ne katılan vatandaşlar da gerçekleştirilen etkinliklerden oldukça memnun olduklarını ve renkli anlar yaşandığını anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.