Powerbank alırken nelere dikkat edilmeli, kalite önemli mi?

Teknoloji artık hayatımızın merkezi olmuş durumda. Kısa süreli de olsa telefonlarımızı yanımızdan ayıramaz olduk. Mobil özgürlüğümüz için powerbank taşımak hayat kurtarıcı olabilir.
Powerbank alırken nelere dikkat edilmeli, kalite önemli mi?

Gün içinde şarjınızın azaldığı bildirimi ile karşılaşmak can sıkıcı olabiliyor özellikle dışardaysanız ve yakınlarınızda priz bulunmuyorsa sorun yaşayabilirsiniz. Bu sorunları engellemek adına powerbank (taşınabilir şarj cihazı) kullanılıyor.

Mobil cihazların vazgeçilmezi powerbank bir diğer adıyla taşınabilir şarj cihazı, hemen hemen herkesin kullandığı teknolojik bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Powerbank alırken bazı noktalara dikkat edilmesi gerekiyor. Powerbank alırken kullandığınız cihazın modeline ve markasına dikkat etmeniz gerekir çünkü powerbank, her cihaza uygun değildir.

beysehir-devlet-hastanesi-bashekimi-uzm-dr-sitki-kucukbuzcu-2024-05-21t143353-782.jpg

POWERBANK ALIRKAN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Powerbank alırken bazı önemli noktaları iyi bilmeniz geliyor. Dikkat etmeniz gereken detaylar ise şu şekilde sıralanabilir:

-Batarya gücü (cihazınızı gün içerisinde yoğun kullanıyorsanız, yüksek batarya gücüne sahip powerbank tercih etmelisiniz)

-Şarj hızı önemlidir. (kaliteli bir ürün alarak kısa sürede cihazınızı şarj etmeniz mümkün. USB Type-C portuna sahip powerbankler kullanırsanız, hızlı şarj edersiniz)

-Aynı anda birden fazla cihazı şarj edecekseniz, çoklu bağlantı türlerini kullanmalısınız.

-Cihazınızı şarj ederken sorun yaşamamak adına cihazınızın şarj girişiyle aynı usb ucuna sahip girişli powerbank tercih etmelisiniz.

-Çantanızda powerbank taşıyacaksanız boyutunu ona göre tercih etmeniz gerekir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.