Robot süpürge mi yoksa dikey süpürge mi tercih edilmeli?

Teknolojini gelişmesiyle temizlik yapmak artık daha kolay bir hale geldi. Birden fazla seçenek olunca kararsızlıklar başladı.
Robot süpürge mi yoksa dikey süpürge mi tercih edilmeli?

Her geçen gün hayatımızı daha da kolaylaştıracak teknolojik ürünler hizmete sunuluyor. Oldukça fazla çeşidi olan ürünlerin farklı farklı özellikleri bulunuyor. Hangi ürünü alacağımıza karar vermek ise bir hayli zor oluyor.

Son zamanlarda popüler olan robot süpürge ve dikey süpürge hakkında çok fazla değerlendirmeler yapılıyor. Vatandaşlar da iki cihaz arasında hangisini tercih edeceği konusunda kararsızlık yaşıyor. İki cihazın da artı ve eksi yönleri bulunuyor.

ROBOT SÜPÜRGE VE DİKEY SÜPÜRGE ARASINDAKİ FARKLAR

Robot süpürge, programlanabilir yapısı sayesinde siz evde yokken bile evi sizin için temizleyebiliyor. Öte yandan koltukların altlarına ve dar alanlara da ulaşabiliyor. Ayrıntılı bir temizlik için robot süpürge uygun olmayabilir. Yoğun bir iş hayatınız varsa robot süpürge kullanmak sizin için daha mantıklı olabilir.

robot-supurgeler-758x403.jpg

Dikey süpürge, ayrıntılı temizlik çok daha uygun bir cihaz olarak tercih ediliyor çünkü robot süpürgelere göre daha güçlü motorları bulunuyor. Dikey süpürgede birden fazla aksesuar (çeşitli başlıklar) kullanılabiliyor. Dikey süpürge kullanırken temizliği siz yaptığınız ve güç uyguladığınız için yorulabilirsiniz, robot süpürgede böyle bir durum yaşanmıyor.

9200000087577901-12-e1630405777506.jpg

İki cihaz da oldukça fazla talep görüyor. Hangisini tercih edeceğiniz sizin süpürgeyi kullanım amacınıza ve isteklerinize göre şekillenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.