Altın fiyatlarında Haziran ayı tahmini! İslam Memiş ilk kez bu kadar net rakam verdi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş piyasalarda yaşanan son gelişmeleri yorumlayarak altın yatırımı yapmak isteyen ve altını olanlar için Haziran ayı tahminlerini açıkladı. Haziran'da altın fiyatları ne olur?
Altın fiyatlarında Haziran ayı tahmini! İslam Memiş ilk kez bu kadar net rakam verdi

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybetmesinin ardından Orta Doğu'da tansiyonun bir anda yeniden yükselmesi ile altın fiyatları alev almıştı. Uluslararası piyasada ons altının fiyatı alev alırken dış piyasada ons altında yaşanan yükselişten destek alan gram altının fiyatı da rekor tazelemişti.

Gram altının fiyatı 2 bin 500 TL seviyesini aşarak yatırımcısının yüzünü güldürürken yeni rekor sonrası başlayan yoğun satış baskısı ile rakamlarda yeniden geri çekilme yaşanmıştı. Piyasada meydana gelen sert fiyat hareketlerini değerlendiren İslam Memiş altın fiyatları yorumu ve tahminleri ile bir kere daha gündem olmayı başardı.

İSLAM MEMİŞ SON ALTIN YORUMU VE TAHMİNİ! GRAM ALTIN 3 BİN TL OLUR MU?

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopterinin düşmesi ile bölgede tansiyon bir kere daha yükselirken altın fiyatları rekora koşmuştu. Ons altının fiyatı 2450 dolar seviyesini görerek tarihi rekorunu kırarken altının gram fiyatı ise 2.500 TL seviyesine çıkarak tarihi rekorunu bir kere daha kırmıştı.

altin-fiyatlari.jpg

Yaşanan rekor yükselişi değerlendiren İslam Memiş "Ons altında geri çekilmelerle gram altın 2500 lira altına sarkacaktır. 2480 lira destek seviyesi burada önemli. Orta ve uzun vadede gram ve ons altında 3000 lira, 3000 dolar beklentim sürüyor." diyerek Haziran ayında düşüş beklediğini ancak Temmuz ayında yükselişin başlayacağını belirterek gram altın fiyatında tahmini 3 bin TL olarak güncelledi.

NOT: Burada yer alan bilgiler İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalar üzerinden hazırlanmış olup haberankara.com.tr tarafından herhangi bir yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.